Gama de produse > ISOPLUS - sisteme flexibile  

ISOPLUS - sisteme flexibile

Generalitati

Conductele flexibile ISOPLUS, reprezintă un sistem de conducte etanș pe toata lungimea acestuia, fiind ideal pentru realizarea racorduri, extinderea rețelelor, ocolirea obstacolelor, și de asemenea pentru rețelele de distribuție mici si cu temperaturi scăzute. Raza mica de curbura al conductelor, permite pozarea acestora pe cel mai scurt traseu posibil. Datorita lungimi mari de livrare, timpul de pozare se va reduce la minim. Pozarea realizându-se rapid și eficient, șanțurile săpate vor fi înguste, rezultând costuri mici de instalare. Prin urmare, alegerea conductelor flexibile ISOPLUS, reprezintă o alterativa avantajoasa din punct de vedere tehnico-economic si ecologic.

Izolația

Similar cu restul produselor fabricate de ISOPLUS, materialul folosit al izolației conductelor flexibile este spuma PUR. Acesta este un material de înaltă calitate, cu proprietăți izolatoare remarcabile. În plus, toate sistemele de conducte flexibile ISOPLUS conțin o bariera de difuzie, care previne îmbătrânirea spumei PUR și asigura păstrarea caracteristicilor, pe toata durata de viața a sistemului.

Manta

Mantaua conductelor flexibile ISOPLUS este fabricat din polietilena de joasa densitate PELD, având o suprafața neteda. Aceasta protejează stratul izolator, având o rezistenta ridicata fata de condițiile meteo, razele ultraviolete, precum si la compușii chimici din solurile contaminate. Datorită fabricației continue, fără sudura, acesta reprezintă un material etanș pe toata lungimea sa.