Gama de produse > Sistemul de monitorizare > Tehnologia echipamentelor > IPS DIGITAL > KMS  

Aparat de masura compact IPS-Digital-KMS

Aparatul de măsura compact KMS este o componenta de baza in configurarea unei rețele IPS-Digital®, și este montat in punctul de pornire al rețelei monitorizate, aproape de computerului de comandă (desktop sau notebook). Distanta maxima dintre computerul de comanda dotat cu software-ul SSW si KMS poate fi de maxim 20 m.

În funcție de necesitate se pot folosi aparate compacte cu 2 sau 4 canale, KMS-2 sau KMS-4, nefiind posibila interconectarea acestora între ele. Toate datele captate sunt digitalizate și transmise la software-ul de comandă SSW, respectiv la computerul de comandă.

IPS-Digital-Cu-KMS 2 / 4

Aparatul Cu-KMS monitorizează și localizează modificările de impedanță pe maxim 2500 m sârmă/canal, folosindu-se măsurarea duratei impulsurilor. În plus se determină tensiunea continuă și alternativă precum și rezistența ohmică.

IPS-Digital-NiCr-KMS 2 / 4

Un aparat KMS-NiCr poate monitoriza si localiza pe un canal de masurare, schimbarile de rezistivitate pe un cablu de 1200 m. Detectarea defectelor se realizeaza prin masurarea rezistivitatii conductei.