Mediu > Abordări > Eficiență energetică > Produsele ISOPLUS pentru eficienta energetica  

Produsele ISOPLUS pentru eficienta energetica

Produsele furnizate de ISOPLUS pot aduce o contribuție semnificativă în multe feluri la o creștere a eficienței in aprovizionarea cu energie. Printre altele, produsele noastre se pot utiliza in urmatoarele domenii:

  • termoficare: oferă posibilitatea de creștere a eficienței în furnizarea de energie termică, în special atunci când căldura reziduală din alte procese poate fi folosita pentru încălzire (a se vedea cogenerarea). Izolație de înaltă calitate a produselorI SOPLUS, ajuta in minimizarea pierderile de caldura de-a lungul unei rețele de conducte.
  • răcire: necesită în multe cazuri, doar o fracțiune din energia consumata de sistemele de aer condiționat individuale sau de alte unități de răcire (a se vedea, de asemenea, trigenerare).
  • transportul produselor petroliere: o izolație de înaltă calitate, ajută la o economisire semnificativa a energiei în transportul țițeiului sau a altor produse petroliere. Necesarul de energie, pentru mentinerea temperaturii minime al titeiului, se reduce in mod semnificativ.
  • conducte industriale: produsele ISOPLUS se utilizeaza si în sectorul industrial, avand ca scop, transportul lichidelor calde sau reci într-un mod extrem de eficient. Lungimea distanțele de transport al lichidelor, incep de la câțiva metri si pot ajunge la mai multi kilometri.
  • Bioenergia: provocarea proiectelor mici din domeniul bioenergiei aplicate in retelele de termoficarela, este combinatia dintre costurile minime al materialelor, valoarea instalarii acestora cu pierderi minime de energie de-a lungul rețelei. ISOPLUS oferi soluții speciale (de exemplu, conducte flexibile), pentru astfel de provocări și prin experienta acumulata dealungul timpului ofera consultanta de specialitate clientilor sai.
  • Sistemul de monitorizare: tehnologia moderna de monitorizare a conductelor oferite de ISOPLUS, poate detecta și localiza scurgerile într-un stadiu incipient. Acest lucru ajută la prevenirea, sau cel puțin la reducerea pierderilor de energie, in urma scurgerilor. În plus, costurile pieselor de schimb poate fi redusa prin detectarea timpurie a defectelor. Localizarea exacta a unui defect ajuta la reducerea costurilor privind excavarile, în cazul conductelor pozate subteran. Aceste măsuri, ajuta in economisirea banilor si a energie.