Sistemul de monitorizare > Sistemele de supraveghere digitale  

Sistemele de supraveghere digitale

Tehnologia sistemelor digitale de supraveghere devine din ce in ce mai populara. Datorita transmiterii si analizării datelor măsurate către un computer, ne sunt oferite numeroase posibilități de extindere si modernizare a sistemelor de supraveghere. Practic, o diferențiere fundamentala se face între -> echipamente mobile și staționare, precum și cerințele care determina tipul echipamentului utilizat. O atenție deosebita in dezvoltarea echipamentelor, a fost compatibilitatea între acestea, asigurându-se o funcționare fără probleme între echipamentele ISOPLUS.

Sisteme digitale de supraveghere pentru senzorii din cupru

ISOPLUS Digital-Cu este sistemul de supraveghere extrem de fiabil utilizat la sistemele cu senzori din cupru sau cele bazate pe măsurarea impulsului. Monitorizarea și localizarea defectelor se realizează prin măsurarea timpului de reflexie a impurilor. Prin măsurarea duratei impulsului electric și ecoul acestuia, se determina locul exact al problemei. Utilizând acesta metoda de măsurare, se pot distinge si detecta mai multe defecte.

În plus, in mod automat se pot detecta foarte ușor si defectele sistemului se senzori (fire rupte, scurtcircuit). Înregistrarea si analizarea datelor măsurate se face cu ajutorul softului ISOPLUS. Datorita diagramelor precise, se pot efectua si analize suplimentare a datelor măsurate. Prin urmare, acest sistem poate fi utilizat si pentru alte tipuri de aplicații.

Toate valorile măsurate sunt salvate automat și, ulterior, pot fi accesate si analizate. Se pot implementa maxim 27 de puncte de măsurare cu o lungime totala monitorizata de 1270 km. Astfel, extinderea rețelei din punct de vedere economic, este întotdeauna realizabila.