Gama de produse > Conducte preizolate rigide  

isoplus - Conducte preizolate rigide

Conducta simpla

Conductele simple ISOPLUS sunt utilizate în principal ca si conducte energetice pentru transportul eficient și durabil al agenților de termoficare și răcire. Cu toate acestea, conducte se pot utiliza si in industria alimentară și petroliera. Material izolant, este spuma PUR fără freon, protejat de o manta din polietilena PEHD incasabila si impermeabila fata de agenți mediului înconjurător. Toate conductele și componentele fabricate de ISOPLUS, se pot monta fără nici o dificultate, fiind concepute intr-un ca un sistem modular.

Conducte duble

Conductele duble ISOPLUS reprezintă o completare eficienta al conducte simple, in rețelele de distribuție al agenților termici sau al agenților de răcire, prin utilizarea optima si ecologica al acestora. Datorita principiul de proiectare al conductelor duble, izolația este utilizata in mod optim ceea ce duce la reducerea costurilor și al spațiului necesar montării acestora, datorita dimensiunilor reduse al sistemului.

Izolarea termica și tehnologia-CONTI

Ca material izolant se utilizează o spumă poliuretanică rigidă (PUR) in conformitate cu EN 253, compusa din doua componente , poliol și izocianat. In urma unei reacții chimice exotermice, obținem o izolație de înalta calitate, având o conductivitate termică remarcabilă, de λ50=0.0225 până la max.0.0275 W/(mK), si o greutate specifică redusa. Datorită procesului tehnologic inovativ continuu, se obține o spuma cu densitate uniformă si o manta PEHD rezistență. Acest lucru ajută de asemenea la reducerea pierderilor de căldură. Intre spuma PUR si mantaua PEHD se găsește un strat de difuzie, ce previne schimbul parțial de gaze, cauzat de îmbătrânirea spumei PUR. Proprietățile excelente ale izolației rămân aproape neschimbate pe toata durata întregi vieți.

Mantaua

Mantaua conductelor ISOPLUS sunt fabricate din polietilena de înalta densitate PEHD prin extrudare, fără sudura, si sunt rezistente la impact. De alungul timpului polietilena de înalta densitate PEHD a fost încercat și testat ca material pentru mantaua conductelor preizolate, fiind menționat ca singurul material, in toate standardele și normele conductelor preizolate. PEHD este foarte rezistent la condițiile meteo și la razele ultraviolete, lucru ce îi permite depozitarea pe perioade mai lungi, sub razele directe ale soarelui. În plus, PEHD-ul are proprietăți excelente de sudare, realizându-se cusături de cea mai înalta calitate pe mantaua fitingurilor.