Bioenergie și agricultură  

Bioenergie și agricultură

Biomasa, poate sa fie in viitor, piatra de temelie in aprovizionarea cu energie. Furnizorii de energie primară sunt adesea companii din industria agricola sau silvica. Mai mult, ei încearcă să transforme sursele lor de energie primară în surse de energie finală, cum ar fi căldura sau electricitate. Conducte preizolate fabricate de ISOPLUS a fost alegerea potrivita pentru multe din aceste proiecte.

ISOPLUS percepe proiectele mici si mijlocii din domeniul surselor de energie regenerabile ca o piață individuală. Din punct de vedere tehnic, aceste proiecte diferă puțin fata de proiectele clasice al rețelelor de termoficare. Principalele diferențe în astfel de proiecte pot fi adesea observate în factorilor economici implicați. O formă descentralizată al aprovizionării cu energie asigurata de sistemele mici sau mijlocii este o oportunitate speciala, dar și o provocare.

Printre altele, aceasta este o combinație de costuri minime ale investitei si obținerea unui randament ridicat. Acest lucru este întâlnit cel mai adesea in cazul proiectelor mici si mai puțin in cazul proiectelor mari. Conductele flexibile ISOPLUS pot fi in unele cazuri o soluție.

Inițiatorii proiectelor mici, sunt adesea cetățeni activi fara experiența profesională în industria energetică. In astfel de cazuri, sfaturile unui partener de încredere, este extrem de importanta.